Benjamí B‎ > ‎

Cromos

Novetat: Teniu disponible un enllaç per descarregar els cromos aquí. Hi ha els cromos individuals a alta resolució i quatre fitxers amb la colecció que tenen quatre cromos cada 1. Si imprimiu aquests fitxers al fotoprix a mida 18x13 surtiran de la mida correcta (que es de 6x3 x 8x8 mm cada cromo).
Crec que la versió que hi ha es presentable, però no hem costa gens fer canvis d'ultima hora. Feu un cop d'ull i hem dieu què us sembla.

Benvinguts a la conxorxa secreta. Sobre tot: quan mireu això, poseu cara de pòquer i no ho ensenyeu als nens. Es suposa que ha de ser una sorpresa per a ells i per als entrenadors!

La idea es generar una col·lecció de cromos similar a la del adrenalyn amb les fotos dels nostres fills. Inclourem les cartes dels entrenadors i els regalarem un joc a cadascún, de record.
He fet un primer disseny amb la foto del Juan, que es al única que tenia amb prou qualitat com per fer el cromo. Aquí teniu els cromos que ja he fet; aniré ampliant la col·lecció amb la resta (si no veieu la col·lecció, aneu al final de la pàgina):

Cromos Benjamí B Finals


Caldria que els pares (o les mares) diguessiu quins valors (defensa, control i atac) els hi posem; també hem cal el número de samarreta (m'hen falten un parell, i caldria revisar la resta) i on juguen (defensa, mig o davanter, que no sempre està clar!). La idea que ha sortit de les converses al bar es que tots sumin el mateix valor (215), així tots son similarment bons.

Els he posat títols com els del adrenalyn, si creieu que li pot agradar més un altre cosa m´hou dieu.

Tot això ho podeu posar a un full de càcul al que podeu accedir des d'aquí. per modificar-lo. Si preferiu, hem podeu enviar un guassap amb les modificacions.

Dades Cromos


Com que hi ha qui te problemes per veure l'àlbum de cromos, aquí els teniu:
Pol
Toni
Abel
Iván
Adam
Juan
Mario
Pau
Marc
Guillem Vidal
Guillem Sánchez
Ian
Didac
Iván
FernandoComments