Informe de progressos

Despres de 4 anys d'esperar, el dia 7 de Novembre de 2013 vam saber que seriam pares de l'Abel. Hem preparat aquesta pàgina per que tots els amics i familiars que ens heu animat i ajudat en aquest temps d'espera pugueu saber com va el procés.
l'Abel ja te una adreça de correu electrònic: abel@calmitger.org, de forma que si li voleu anar enviant missatges podeu començar quan vulgueu. Estem segur que li agradarà llegir-los (quan sàpiga llegir i escriure en català, es clar. Mentrestan els hi haurem de traduïr nosaltres...)

Aventura

A aquest àlbum hi anirem afegint les fotografies de tot el procés. Podeu mirar la presentació a la pàgina o les fotos una per una punxant sobre ell.
Important: Pels que no tingueu compte de google o que per error o omissió meva no estigueu a un dels meus cercles, per tal d'accedir a les fotos us heu de donar d'alta a aquesta pàgina. Pemeu l'enllaç 'Iniciar Sessió', al peu de la pàgina i entreu amb l'usuari 'convidat@carrermajor24.org', amb contrasenya 'convidat2013' (l'accés amb calmitger.org no funciona)
Amb això s'acaba aquesta part de la història. Podreu seguir les aventures de l'Abel al meu blog:
pensamentsdundropo.blogspot.com. També hi posarem fotos.
LLISTA DE REGALS
Aqui apuntem idees per reglas per a l'Abel per tal de no repetir-nos i no sobreestimular-lo. S'accepten propostes

Llista de nen


Contacte:
Gemma (coneguda a partir d'ara com 'mami')
Jordi (feliç guanyador del tìtol de 'papa')
Abel (l'element més important de la família)
I no ens oblidem de Greebo, Xiruca i Amy (tot i que no podem prometre que respongin als missatges)
Comments